Τα Νέα μας

11-02-2020

Με χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή και παρουσίαση των πρακτικών που ακολουθεί η επιχείρηση μας στο "6ο Συνέδριο Καλών Πρακτικών στην Εξυπηρέτηση Πελατών" (05/03/20) υπό την αιγίδα του ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ (Ε.Ι.Ε.Π.)!
Μείνετε συντονισμένοι για νέα!

05-12-2018
Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2018

Για 9η συνεχή χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών διοργανώνει τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών (CS AWARDS) προκειμένου να επιβραβεύσει τις καλύτερες πρακτικές στον τομέα της εξυπηρέτησης. Με χαρά ανακοινώνουμε την πρόκριση της εταιρείας μας στους 3 φιναλιστ για την κατηγορία «Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μικρός Οργανισμός)! Η ανακοίνωση των νικητών και απονομή των βραβείων θα γίνει μέσα από μια φαντασμαγορική τελετή που θα λάβει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 20:00 μ.μ. Συντονιστείτε μαζί μας και δείτε σε απευθείας μετάδοση στο Youtube την τελετή απονομής!

Διαβάστε εδώ το Δελτίο Τύπου με την σχετική ανακοίνωση:

http://customerservice.gr

20-11-2018

Η Ομάδα του Ι.ΚΤΕΟ ΑΜΦΙΘΕΑΣ σας εύχεται Καλές Γιορτές με υγεία!

18-07-2018
kteo amfitheas power bank

Είναι χαρά μας να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας! Υποδεχόμαστε λοιπόν στο χώρο αναμονής μας τα ολοκαίνουργια Powerbanks κατάλληλα για όλους τους τύπους κινητών και tablet, ενώ διαθέτουν και θύρα υποδοχής USB

18-07-2018
kteo amfitheas digital sign

Η διασφάλιση της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε και η διατήρηση μιας χρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας είναι για μας το σημαντικότερο πράγμα! Η εταιρεία μας λοιπόν καινοτομεί και εγκαθιστά ψηφιακό σύστημα συλλογής υπογραφών σύμφωνα με τον νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τη συλλογή και προστασία των προσωπικών δεδομένων. Περιορίσαμε λοιπόν με τον τρόπο αυτό την λήψη αντίγραφων δικαιολογητικών, ενεργώντας μέσα στα πλαίσια της πολιτικής και της δράσης μας γύρω από την προστασία του περιβάλλοντος και της αειφόρου ανάπτυξης εν γένει. Ταυτόχρονα, περιορίσαμε και την καταχώρηση στοιχείων στο απολύτως αναγκαίο μέτρο, μειώνοντας χρονικά την όλη διαδικασία.

Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την πολιτική μας για τη χρήση και συλλογή των προσωπικών δεδομένων επικοινωνήστε μαζί μας.

popup block

Μάθε ταΔικαιολογητικά για όλους τους τύπους οχήματος

Πότε πρέπει
να περάσεις ΚΤΕΟ;

Συμπλήρωσε τη φόρμα και μάθε πότε πρέπει να περάσεις ΚΤΕΟ
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να κλείσεις ενα ραντεβού για έλεγχο ΚΤΕΟ

ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ